A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

АКЦІЯ "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

Колектив, діти та батьки Валківського КЗДО "Веселка" приєдналися до освітянської благодійної акції "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ".

14:15 12.12.2022

АКЦІЯ "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

Святкову колекцію скриньок для воїнів ЗСУ поповнив сьогодні Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

14:12 12.12.2022

АКЦІЯ "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

Естафету благодійної освітянської акції прийняли сьогодні колективи двох ліцеїв - Баранівського та Серпневого. На передову, в переддень свята Святого Миколая, якого так шанує наш народ, поїде багато святкових скриньок, зібраних цими двома дружними колективами, їх учнями та батьками із побажаннями, щоб Миколай зберіг, захистив від куль та повернув додому з Перемогою кожного українського воїна.

14:01 12.12.2022

АКЦІЯ "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

Є перший МИКОЛАЙЧИК ! Найщиріші слова вдячності колективу Огульцівського дитячого садочка "КАЛИНКА", дітям та їх батькам за оперативність, чуйність та бажання робити добрі справи!

13:59 12.12.2022

АКЦІЯ "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

До акції "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ" одними з перших приєднались колективи закладів дошкільної освіти - Валківської "ЯБЛУНЬКИ", Гонтовоярського "МАЛЯТКА" та Старомерчицького "ЗОЛОТОГО ПІВНИКА" Дякуємо !!! Бажаємо щоб і Вас Святий Миколай щедро обдарував за всі добрі справи !!!

10:56 12.12.2022

Благодійна акція "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

УВАГА !!! Пропонуємо долучитись до освітянської благодійної акції "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ" Акція триває з 5 по 15 грудня. ЇЇ мета- збір святкових подарункових скриньок для воїнів з передової. Вміст скриньок- теплі речі, дитячі малюнки, обереги, смаколики, привітальні листівки. Пункт збору - відділ освіти. Пропонуємо долучити до оздоблення скриньок - МИКОЛАЙЧИКІВ дитячі колективи. То ж до роботи, сподіваюсь, що саме в ці чарівні передсвяткові дні всі ми відкриємо серця для добра, благодійності та віри в нашу Перемогу !!

13:48 08.12.2022

Привітання з Днем місцевого самоврядування

       Відділ освіти Валківської міської ради щиро вітає всіх, хто своєю місією , покликанням і професією має служіння людям. З Днем місцевого самоврядування, шановні наші депутати Валківської міської ради та посадові особи місцевого самоврядуння !! Працівники відділу освіти та профспілка вітали сьогодні з професійним святом своїх колег - Горошка Івана Васильовича, Котенко Тетяну Микитівну , Олійник Надію Олексіївну та Войтенко Людмилу Петрівну. Щастя, благополуччя та миру Вам, шановні !!!

13:39 08.12.2022

Вітання до Дня захисників і захисниць України

Відділ освіти Валківської міської ради щиро вітає всіх, чиє життя навіки повʼязано із ЗСУ !!! Рідні наші, ви продовжуєте славні традиції пращурів - бороните Україну від ворога, у бою здобуваєте її незалежність !!! Доземний уклін, Вам, освітяни- добровольці, хто зараз на передовій ! Вітаємо, шануємо, бажаємо якнайшвидшої ПЕРЕМОГИ та молимось за Вас !

10:30 06.12.2022

Вхід для адміністратора