A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Всеукраїнський проєкт - Класи безпеки

КЛАС БЕЗПЕКИ — це, мета якого вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту, ознайомлення з алгоритмом дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, формування в учнів навичок надання домедичної допомоги. Про участь закладів загальної середньої освіти громади у цьому проєкті йшла мова на спільних нарадах відділу освіти та відділу цивільного захисту Богодухівського районного управління ДСНС у Харківській області. Створення та функціонування класів безпеки сприятиме систематичній підготовці дітей та молоді з питань цивільного захисту, особистої безпеки, здорового способу життя та формування навичок самозахисту і рятування в умовах надзвичайних ситуацій.

16:08 08.02.2023

Зустріч представників обласного і районного військових комісаріатів та відділу освіти Валківської міської ради з молоддю і педагогами громади

Про кадровий потенціал ЗСУ та роль освітніх закладів громади у вихованні майбутніх офіцерів, а також про умови вступу до воєнних училищ йшлося на зустрічі представників обласного і районного військових комісаріатів та відділу освіти Валківської міської ради з молоддю і педагогами громади.

08:50 03.02.2023

АКЦІЯ "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

Освітяни, Ви - неймовірні !!! Заклади загальної середньої освіти як і завжди, креативні, згуртовані та патріотичні. Це підвердила наша акція "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ" Сподіваємось, що її благородна мета - подарувати святковий настрій нашим захистникам на передовій, підтримати, зігріти, пригостити смаколиками - обов"язково буде досягнута. Бажаємо всім нам ПЕРЕМОГИ, та сподіваємось, що теплотою своїх сердець та добрими справами наближаємо її .

14:30 17.12.2022

АКЦІЯ "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

Ось і настало чарівне свято Святого Миколая. Наші МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ вже на передовій та у військовому шпиталі. Можна перевести дух і підвести підсумки. ДОШКІЛЛЯ. Як завжди дружні, самовіддані, патріотичні колективи. Дякуємо за співпрацю, за готовність завжди прийти на допомогу, підтримати. Щиро вітаємо ВАС зі святом, і бажаємо, щоб Святий Миколай виконав всі бажання !!! Миру і Перемоги !!!

13:20 17.12.2022

АКЦІЯ "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

Святий Миколай вже у Валківському ліцеї ім. О. Масельського !!! Напередодні свята він завітав у заклад, щоб забрати подарунки, які приготували ліцеїсти, їх батьки та педагоги для воїнів ЗСУ в рамках акції "МИКОЛАЙЧИКИ З ВАЛКІВЩИНИ"

14:28 13.12.2022

Виставка Новорічних композицій

Символічно, що в День Святого Андрія Первозванного у Валківському Будинку дитячої та юнацької творчості відкрилася виставка Новорічних композицій. Щиро дякуємо педагогам та вихованцям закладу за святковий настрій , створення новорічної локації і талановиті роботи !!!

11:16 13.12.2022

Вхід для адміністратора