A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Нарада керівників

31 серпня 2021 року відбулась нарада керівників закладів освіти Валківської міської ради. На нараді була присутня  Ольга БОРЩ, заступник міського голови, яка відзначила основні здобутки освітньої галузі громади за певний проміжок часу.  Начальник відділу освіти Іван ГОРОШКО окреслив головні завдання закладів освіти на 2021/2022 навчальний рік.

17:04 31.08.2021

Зустріч кандидата на посаду керівника з трудовим колективом та громадськістю

На посаду керівника КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БАРАНІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» були подані документи діючим директором Салащенко Тамарою Василівною. Відповідно до Положення  про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти, що перебуває у комунальній власності Валківськоїї міської територіальної громади -  28 серпня 2021 року відбулася зустріч даного кандидата з трудовим колективом, батьківським комітетом та громадськістю, яка окреслила ряд завдань для реалізації під час подальшого перебування на посаді в разі перемоги.

11:56 28.08.2021

Серпневий педагогічний форум Валківської міської територіальної громади «Розвиток освіти Валківщини в умовах децентралізації»

27 серпня 2021 року освітянська спільнота Валківщини зібралася на серпневий педагогічний форум, в рамках якого було проаналізовані проблемні питання та визначені стратегічні пріоритети розвитку освіти громади на наступний навчальний рік.

12:03 27.08.2021

Вхід для адміністратора