A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Атестація - 2023

Робота атестаційної комісії ІІ рівня відділу освіти Валківської міської ради протягом 2022-2023 років відзначається активністю, злагодженістю, професіоналізмом та креативністю, втім як і діяльність всіх 35 педагогічних працівників, які будуть атестуватись цього року. От і сьогодні, 14 березня, комісія знайомилась із педагогічним досвідом 5 колег та констатувала, що повністю готова до підсумкового засідання, яке відбудеться 7 квітня 2023 року. Ми вивчали досвід, відвідували уроки, знайомились із характеристиками, наданими керівниками освітніх закладів. Протягом атестаційного періоду змогли побачити, почути і викристалізувати все краще в діяльності педагогів, що атестуються і звичайно ж отримати задоволення від натхнення та майстерності колег.

15:00 15.03.2023

Налагоджуємо міжнародне співробітництво

Його називають клоуном у бронежилеті. Його арена - гарячі точки світу. Він приїхав до Ізюма на другий день після деокупації. 24 березня 2023 року Президентом Італії йому буде вручена Державна нагорода Італійської Республіки - Орден Зірки Італії . Племінник всесвітньо відомого дитячого письменника Джанні Родарі. Клоун Пімпа. Марко Родарі. Мали за честь приймати відомого італійського клоуна у освітніх закладах громади.

11:26 09.03.2023

Освітній процес у закладах дошкільної освіти громади

Дошкільнята нашої громади продовжують активно застосовувати дистанційні технології. Тиждень, що минув , а саме з 20.02. по 24.02.202З р. для дошкільнят був насиченим, змістовним, пізнавальним - День Державного Герба України, Міжнародний День рідної мови і поряд з цим максимально позитивним, яскравим, емоційним, веселим, так як діти, батьки, педагоги дружньо святкували протягом тижня Масляну. Вихователі нашої громади мали змогу завітати на "Ранкові зустрічі" з дітьми до Баранівського КЗДО "Ластівка"(Діана Старусьова), Шарівського КЗДО " Перлинка" (Людмила Павлій), Ков'язького КЗДО "Ромашка"(Анастасія Северінова), Благодатненського КЗДО " Ромашка" (Олена Сірик), Валківського КЗДО "Берізка" (Катерина Лукавенко), Огульцівському КЗДО "Калинка" (Наталія Вистороп). ПЕРЕМОГА обов'язково буде за нами!

10:41 27.02.2023

Вхід для адміністратора