A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Місяць Франції у закладах освіти

Дата: 01.02.2024 09:58
Кількість переглядів: 33

    З першим днем лютого !!! Нехай цей останній місяць зими наближає нас до весни і до Перемоги, нехай несе радість всім закоханим і стане виявом нашої шани Франції і її народу. Відділ освіти Валківської міської ради оголошує лютий місяцем Франції у закладах освіти . Сподіваємось, що не тільки діти, педагоги і батьки підтримають нас, а і вся громада.

    9 травня 2023 року 7 комун на півночі Тулузи утворили Альянс та підписали Хартію солідарності з Валківською громадою. Стосувалася вона і освітньої галузі також. Є перший результат - за кошти Альянсу - зроблено заміну вікон на енергозберігаючі у Високопільському ліцеї. Знаючи, що ми навчаємось дистанційно, наші французські побратими зібрали ноутбуки для нас.

    Давайте подаруємо тепло свої сердець в рамках місяця Франції тим, хто протягнув руку допомоги нашій громаді у такий складний час. Ми плануємо проведення конкурсів малюнків, фото, відео, сувенірів. На уроках педагоги будуть розповідати про Францію, її історію та культуру. Переможців чекають призи. А ми чекаємо на вашу підтримку і активну участь !!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора