A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вітання начальника відділу освіти Івана ГОРОШКА з нагоди Всеукраїнського Дня дошкілля

Дата: 23.09.2022 08:25
Кількість переглядів: 56

 

Шановані працівники закладів дошкільної освіти!

Вітаю всіх , хто щоденно віддає тепло своїх сердець дітям, з професійним святом - Всеукраїнським Днем дошкілля! Дошкільна освіта - фундамент, який закладається з самого дитинства,служить опорою і основою в подальшому житті. Впевнений, що ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день для малюків у садочку в радісний і щасливий період життя! Від вашої мудрості, терпіння, уваги залежить їх щасливе дитинство.

Також я знаю, що від вас залежить майбутнє нашої країни, бо тільки вам, справжнім професіоналам, під силу виховати справжніх патріотів. Нехай світ навколо Вас буде сповнений любов'ю вихованців та повагою їхніх батьків, підтримкою колег, теплотою рідних і близьких. Невичерпна енергія, оптимізм, і вміння реалізувати задумане допоможуть Вам вирішувати найскладніші завдання, а всі Ваші педагогічні ініціативи увінчаються успіхом. Сподіваюсь, зовсім скоро війна закінчиться, і ми, неодмінно зустрінемось в закладах на феєричному святкуванні.

Бажаю Вам здоров'я, щастя, добра та натхнення і завжди бути терплячими, вірними своїй професії. Нехай дитяча безпосередність, відкритість та тепло будуть для Вас натхненням любити життя і свою справу! Нехай світло, знання, яке Ви вкладаєте в серця дітей, запалює зірки і яскраво освітлює Ваш життєвий шлях, а Ваша доброта повертається сторицею і матеріалізується у вигляді успіхів, перемог і благополуччя! МИРУ і ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Вхід для адміністратора