A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

День Незалежності України

Ми єсть народ, якого Правди сила, ніким звойована ще не була ! Зі святом, нескорені українці ! З Днем Незалежності України !

16:19 24.08.2023

Круглий стіл вивчення досвіду Польщі у питаннях навчання і виховання свідомих громадян, патріотів рідного краю

Сьогодні керівники закладів освіти громади вивчали досвід Польщі у питаннях навчання і виховання свідомих громадян, патріотів рідного краю. У ХАБі відбувся круглий стіл під головуванням Валківського міського голови Валерія Скрипніченка за участю Віктора Нестеренка та Діани Баринової, а також начальника відділу освіти Івана Горошка. З гордістю констатуємо, що почали налагоджувати міжнародне співробітництво - делегація валківчан відвідала Республіку Польщу. Про враження від візиту розповіли наші колеги - Ірина Бородіна, Надія Корецька, Світлана Прищепа.

15:59 26.07.2023

День бухгалтера

Відділ освіти щиро вітає тих освітян, хто здійснює бухгалтерський облік нашої галузі з професійним святом, з Днем бухгалтера !!! Миру, достатку, злагоди та любові Вам, шановні !!!

16:07 14.07.2023

Відкриття класу безпеки у Ков‘язькому ліцеї

Сьогодні, як і визначено річним планом роботи відділу освіти, відбулося урочисте відкриття класу безпеки у Ков‘язькому ліцеї. До закладу завітало багато почесних гостей : Валківський міський голова Скрипніченко В.В., начальник відділу освіти Горошко І.В.,посадові особи відділу освіти та підрозділу МНС, керівники освітніх закладів та педагоги,відповідальні за створення класів безпеки.

16:27 21.06.2023

Міжнародний день захисту дітей

1 червня, перший день літа, відзначають Міжнародний день захисту дітей. Наша велика, дружня родина дошкілля Валківщини вітає з святом ДИТИНИСТВА.

11:27 01.06.2023

День вишиванки

Традиційно в третій четвер травня, українці святкують День вишиванки. Родина дошкілля Валківщини вітає з світлим та прекрасним святом. Разом до Перемоги!

11:53 18.05.2023

Проведення Дня цивільного захисту, Тижня безпеки дитини в закладах освіти громади

З 24 по 28 квітня 2023 року відповідно до наказу відділу освіти Валківської міської ради від 17.04.2023 № 17 «Про організацію та проведення Дня цивільного захисту, Тижня безпеки дитини в закладах освіти громади» було проведено з використанням технологій дистанційного навчання День цивільного захисту у закладах загальної середньої освіти та Тиждень безпеки дитини у закладах дошкільної освіти.

16:28 01.05.2023

Завершилась освітянська акція "ПАСКИ ПЕРЕМОГИ"

Завершилась освітянська акція "ПАСКИ ПЕРЕМОГИ". Але, якщо бути точними, у нашій громаді завершилась ще одна добра справа задля ПЕРЕМОГИ. До неї долучились всі - діти, батьки, педагоги, технічний персонал, співробітники відділу освіти. Кожен із нас хотів передати на фронт пасочку, яка б пришвидшила переможний кінець війни та підняла бойовий дух нашим воїнам. Сьогодні ПАСКИ ПЕРЕМОГИ, спечені нашими неперевершеними господинями, будуть на передовій. Доземний уклін всім ВАМ, освітяни, за готовність у будь-який час творити добро. Сподіваємось, що Великодні подарунки, освячені в церквах громади, стануть справжніми оберегами для наших воїнів та наблизять ПЕРЕМОГУ, яку ми так чекаємо !

11:46 20.04.2023

Вхід для адміністратора