A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Атестація керівників закладів освіти

      Продовжуться плідна, конструктивна, згуртована робота атестаційної комісії ІІ рівня при відділі освіти Валківської міської ради. Символічно , що в день покровительки всіх студентів Святої Тетяни, траєкторії професійного розвитку презентували люди, що завжди навчаються - керівники закладів загальної середньої освіти нашої громади. Професійна, потужна команда. Так тримати !

09:30 25.01.2024

Атестація керівників закладів освіти

Атестаційна комісія ІІ рівня, створена при відділі освіти Валківської міської ради, сьогодні розпочала роботу по вивченню траєкторії професійного розвитку керівників освітніх закладів громади. Цього року атестуються всі керівники ЗДО, ЗПО та ЗЗСО. Надзвичайно відповідально ! Всім бажаємо успіхів !

10:09 19.01.2024

Як захиститись від гепатиту А

    У зв’язку із реєстрацією спалаху вірусного гепатиту А на Вінниччині, а також зростанням захворюваності на вірусний гепатит А в інших областях України, рекомендуємо утриматися від використання для пиття, приготування їжі та миття посуду води з шахтних та трубчастих колодязів, каптажів джерел  тощо, інформація про якість води яких відсутня.

11:54 08.12.2023

Здорове харчування для дітей: особливості та поради для батьків

      Раціон харчування для здоров’я дитини відіграє надзвичайно важливу роль, адже саме з їжі зростаючий організм бере необхідні поживні речовини. Тому важливо щодня формувати збалансоване меню, особливо зараз, коли діти навчаються за дистанційною формою (вдома) та майже цілий день знаходяться без догляду дорослих.

11:56 04.12.2023

Особиста гігієна – запорука здоров’я

Загалом, гігієна відноситься до ряду практик, які зберігають і захищають здоров’я від хвороб. А особиста гігієна, навпаки, стосується підтримання чистоти тіла.

15:23 29.11.2023

Відкриття класу безпеки

У воєнний час у закладах освіти нашої громади тихо. Свят зовсім мало. Але сьогодні у Шарівському ліцеї - святкова подія - відкриття класу безпеки. Цей всеукраїнський проєкт освітяни реалізують спільно з ДСНС. Впевнені, що в суворих реаліях сьогодення класи безпеки допоможуть дітворі вижити. Цікаво презентували зони пожежної безпеки та мінної безпеки представники ДСНС Таміла Варга та Єгор Кравченко. Щиро дякуємо директору Шарівського ліцею Аллі Кравченко та команді педагогів закладу за успішну реалізацію проєкту. Бажаємо успіхів та Перемоги !!!

14:39 01.11.2023

Вітання начальника відділу освіти Івана ГОРОШКА з нагоди Дня працівників освіти

Дорогі освітяни ! Щиро вітаю одну із найчисельніших професійних спільнот громади з професійним святом ! Впевнений, шановні колеги, що саме завдяки вашому патріотизму та готовності до самопожертви ми маємо сьогодні покоління воїнів, що боронить нашу землю. Звертаюсь до сіячів розумного, доброго, вічного із найкращими побажаннями невтомного творчого пошуку, самовідданості та наснаги у реалізації всіх ваших ідей, міцного здоров’я, стриманості та великого терпіння. Висловлюю вам сердечну вдячність за розвиток освітнього простору громади, високий професіоналізм, невтомне прагнення до пізнання, покликання поширювати свою мудрість, знання та любов до дітей . В нелегкий воєнний час на захист нашої неньки - України стали вчителі та їх учні. Символічно, що наше професійне свято відзначається цього року з Днем захисників і захисниць. Якнайшвидшої перемоги всім нам! Слава Україні !

11:58 29.09.2023

Делегація освітян нашої громади відвідала районний центр

Напередодні Дня учителя делегація освітян нашої громади відвідала районний центр. Повернулися не з пустими руками. Начальник Богодухівської районної військової адміністрації Анатолій РИСЦОВ, начальник відділу освіти та охорони здоров’я Вікторія ЛУКАШОВА разом з заступником голови Богодухівської районної ради Русланом СВІТЛИЧНИМ привітали освітян Богодухівського району з професійним святом. Подякували педагогам за те, що в складні для країни часи, попри усі виклики продовжують невтомно працювати на освітянському фронті, здійснюючи неоцінений внесок у майбутнє України. Побажали усім перемоги та мирного неба, міцного здоров’я, злагоди, благополуччя, невичерпної енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності.

11:53 28.09.2023

Вітання з Днем знань

Шановні освітяни, діти, батьки !!! Дорога освітянська громадо , зі святом !!! Цьогоріч Перший дзвоник традиційно, всім ворогам назло, лунає 1 вересня. Через війну не всі матимуть змогу піти до рідної школи, святкові лінійки тимчасово не проводять, навчання в закладах буде дистанційним. але я вірю, що скоро ми переможемо , не будуть лунати повітряні тривоги, а освітянські заклади знову наповняться дитячими голосами. Бажаю нашим школярам і вчителям сил, терпіння та нових перемог! Щиро вітаю всіх з початком Нового навчального року, з Днем знань !

15:34 01.09.2023

Вхід для адміністратора