A A A K K K
людям з порушенням зору
ВІДДІЛ ОСВІТИ ВАЛКІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Новини

Підсумкове засідання атестаційної комісії

У відділі освіти сьогодні…ФІНАЛ !!! Відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Місяці напруженої роботи позаду а сьогодні лише позитивні результати та привітання.

13:50 08.04.2024

Дошкілля: старт у майбутнє

Дошкілля: старт у майбутнє. П'ять закладів дошкільної освіти нашої громади, які брали участь в реалізації проєкту ЮНІСЕФ "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні" отримали необхідні комплекти (ноутбук, комп'ютерну мишку, сумка для ноутбука, навушники) для активної роботи з дітьми дошкільного віку. Щиро дякуємо Дитячому Фонду ООН (ЮНІСЕФ), Всеукраїнській громадській організації "Асоціація працівників дошкільної освіти" за допомогу. Розвиток дитини - шлях до школи, повага до себе - Я! Бажаємо миру, перемог і працюємо далі...

16:10 18.03.2024

Підсумки місяця Франції

11 березня у Валківській міській раді, в присутності старост та керівництва всіх структурних підрозділів, були вручені сертифікати на отримання грошових винагород переможцям конкурсів в рамках місяця Франції, що проходив у закладах освіти громади у лютому. Сертифікати талановитим дітям вручав особисто міський голова Валерій Скрипніченко. Шановна громадо, щиро дякуємо за підтримку учасників конкурсів, Вашу активність та небайдужість. Найтепліші слова подяки креативним, талановитим педагогічним працівникам, які плекають паростки таланту в дітях. Доземний уклін батькам за самопожертву, терпіння та мудрість. Налижамо ПЕРЕМОГУ разом !

15:19 12.03.2024

Атестація керівників закладів дошкільної освіти

Сьогоднішній день запамʼятається словами одного із директорів : - Сіємо квіти, чекаємо дітей. Саме про перспективи розвитку закладів дошкільної освіти йшла мова на засіданні атестаційної комісії ІІ рівня.

11:39 12.03.2024

Атестація керівника та консультантів Валківського центру професійного розвитку педагогічних працівників

Продовжує роботу атестаційна комісія ІІ рівня. Сьогодні надзвичайно відповідальний день, бо траєкторії професійного розвитку презентують консультанти Валківського центру професійного розвитку педагогічних керівників на чолі з директором В.Олійник.

14:45 29.02.2024

Підсумки конкурсів в рамках місяця Франції

Шановне товариство ! Настав час підвести підсумки конкурсів в рамках місяця Франції, що відбувся у нашій громаді. Та спочатку хочеться сказати слова подяки нашим талановитим дітям. Ви- краще, що є у нашої громади. Ви - наше майбутнє. Впевнені, що мрії про Францію стануть реальністю. Пишаємося вами !!! Дякуємо всім, хто підтримував , вболівав, залишав відгуки і вподобайки. Дякуємо педагогічним колективам за відданість справі та вміння побачити в дітях чарівну іскорку таланту. Разом ми подарували громаді трішки позитиву. За вікнами лунали повітряні тривоги, а діти творили красу. Віримо в перемогу ! Дякуємо ЗСУ !

15:42 28.02.2024

Атестація керівників закладів освіти

       Час так швидко спливає, скоро квітень, той час коли атестаційна комісія ІІ рівня буде підбивати підсумки річної роботи та приймати важливі рішення про відповідність займаним посадам керівників освітніх закладів і установ та підтвердження чи встановлення категорій педагогам. Продовжуємо активно вивчати досвід , вивчати траєторії професійного розвитку колег.

13:45 22.02.2024

Атестація керівників закладів освіти

     Продовжує роботу атестаційна комісія ІІ равня, створена у відділі освіти Валківської міської ради. Сьогодні ми вивчали досвід Сиротенка М. Г., Новікової Д.В., Масюк Л. О., Омеляненко Т.М.

08:36 15.02.2024

Місяць Франції у закладах освіти

    З першим днем лютого !!! Нехай цей останній місяць зими наближає нас до весни і до Перемоги, нехай несе радість всім закоханим і стане виявом нашої шани Франції і її народу. Відділ освіти Валківської міської ради оголошує лютий місяцем Франції у закладах освіти . Сподіваємось, що не тільки діти, педагоги і батьки підтримають нас, а і вся громада.

09:58 01.02.2024

Вхід для адміністратора